Clinica BioDentis

Suntem specializati in tratamente stomatologice complexe, de inalta calitate, implant dentar, chirurgie orala, protetica dentara sau tratamente stomatologice clasice.

Locatie Ultramoderna

Inaugurata in Martie 2017 cu aparatura de ultima generatie.

Echipa BIODENTIS

Dr. Mihaita SECU

Dr. Mihaita SECU

Medic

Medic implantolog

Dr. Dana Stefan

Dr. Dana Stefan

Medic

Endodont

Clinica BIODENTIS

Sterilizarea instrumentarului si a locatiei

Procedura de sterilizare este una riguroasa, ce se face dupa normative internationale. Intreaga aparatura de sterilizare este noua si de inalta calitate, ce asigura eficienta intregului proces. Asiguram astfel un inalt grad de igiena atat pentru instrumentarul folosit, cat si in interiorul locatiei, unde aplicam acelesi norme stricte de igiena.

Imagistica dentara

Imagistica dentara de noua generatie la Clinica Biodentis.

Va oferim beneficiile unui computer tomograf modern, ce micsoreaza nivelul de radiatii cu 90% fata de aparatele conventionale. Acest echipament ne ofera un grad de precizie nemaintalnit, ideal montarea implanturilor dentare si pentru orice operatiune stomatologica complexa.

Va stam la dispozitie oricand vreti sa ne scrieti. Parerea dumnevoastra e foarte important pentru noi, de aceea suntem interesati sa ne spuneti ce v-a placut sau nu v-a placut la Clinica BioDentis.

Puteti folosi formularul de contact de mai jos pentru a intra in legatura cu noi. Promitem sa va scriem cat de repede cu putinta.

Cu drag, Echipa BioDentis

Formular de contact

""
1
Nume si Prenume
Telefon
Intrebare
0 /
Previous
Next