Dr. Mihaita Secu

Pregatire si specializare continua pentru rezultate de exceptie

Aceasta este deviza dupa care ne ghidam. Participam constant la multe seminarii de prezentare si pregatire care se organizeaza atat in Romania dar si pe teritoriul europei, pentru a afla si stapani cele mai noi realizari din domeniul implantului dentar, chirurgiei orale, proteticii dentare sau a altor metode noi de tratament.

Este absolvent al Universitatii de Medicina “VICTOR PAPILIAN” in anul 2010, avand competente in protetica (fixa si mobila), chirurgie si implantologie. A absolvit programul de masterat in Protetica Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova. Este medic referent al sistemului BREDENT din anul 2011. A sustinut cursuri de perfectionare pentru medici dentisti si tehnicieni dentari in domeniul amprentei dentare, a insertiei implanturilor dentare. A absolvit programul de specializare in implantologie, precum si cursuri de specializare in cosmetica dentara. Are peste 30 de diplome participare la diverse congrese si cursuri de renume din Romania si strainatate. Face parte dintre organizatorii celor mai importante cursuri tinute de BREDENT-ROMANIA.

Dr. Dana Stefan

Competente in:

Este absolventa a Universitatea de Medicină si Farmacie Carol Davila, Facultatea de Medicină Dentară, București.

Domnisoara doctor reuseste mereu sa obtina increderea si zambetul pacientilor pe care-i trateaza. Este prietenul cel mai bun al copiilor, pe care-i rasfata cu vorbe frumoase, ii alinta si binenteles, ii ajuta sa poata zambi din nou.