Extractie / Implant Dentar / Proteza fixa in aceeasi zi

Folosind sistemul revolution Fast and Fixed de la Bredent

Restaurarea intregii danturi in aceeasi zi, folosind sistemul Sky Fast and Fixed de la Bredent Germania

Acum, folosind cea mai noua tehnologie din domeniul implantului dentar va puteti restaura intreaga dantura (atat mandibula cand si maxilarul) afectata de lipsa totala a dintilor ori prezenta unor afectiuni ce nu mai pot salva dintii naturali inca prezenti.

Procedura presupune extractia fragmentelor de dinte prezenta, fixarea implanturilor si aplicarea imediata a unei punti fixe de legatura. Intreaga procedura se desfasoara in aceeasi zi.

Pacientul paraseste cabinetul stomatologic cu o dantura noua ce acopera intreaga mandibula sau intreg maxilarul.

Sistemul Sky Fast and Fixed a fost dezvoltat de compania germana Bredent in colaborare cu renumiti chirurgi specializati in implantologie, specialisti in protetica dentara si tehnicieni dentari.

Cui se adreseaza sistemul Fast and Fixed ?

Metoda de restaurare a danturii se adreseaza persoanelor care sufera de pierderea totala sau partiala a dintilor, persoanelor ce au o dantura reziduala ce nu poate fi pastrata sau celor ce nu vor sa poarte o proteza conventionala.

Procedura presupune extractia, inserearea fara durere a implanturilor dentare si aplicarea imediata a unei lucrari provizorii fixe, intr-o singura sedinta. Pacientul poate reveni la o viata sociala normala si de calitate.

  • Persoane care au o dantura reziduala, ce nu merita pastrata

  • Persoane ce refuza sa poarte / monteze o proteza dentara conventionala

Avantajele folosirii sistemului Sky Fast and Fixed de la Bredent Germania

Numai cu sistemul FAST AND FIXED de la BREDENT GERMANIA se poate monta inregul sistem intr-o singura interventie ( in aceeasi zi).
Acest sistem foloseste implanturi plasate la unghiuri de pana la 35 grade tocmai pentru a evita structurile anatomice naturale (nerv sau sinus) si pentru a asigura o baza puternica si stabila intregii lucrari.

  • Se poate monta complet in aceeasi zi (pacientul paraseste cabinetul cu o noua si completa dantura)

  • Se folosesc decat 4 implanturi pentru zona mandibulara si 6 implanturi pentru cea maxilara

  • De cele mai multe ori nu este nevoie procedam la adaosul de os, procedura ce ar intarzia montarea implanturilor cu cel putin 6 luni. Implanturile se pot monta si oblic, inclinat pana la un unghi maxim de 35 grade, ceea ce face intreaga structura mult mai stabila si face ca implanturile sa poata cuprinde cu usurinta destul os pentru a-si asigura stabilitatea necesara

  • Se evita riscul atingerii nervului in timpul operatiei

  • Costul intregii operatiuni este unul scazut in comparatie cu alte variante.