Noutati la Clinica Biodentis

Tipuri noi de tratament, aparatura noua, descoperiri importante din domeniul stomatologic sau doar noutati din domeniu. Toate le gasiti in sectiuna noastra de noutati, unde isi au locul doar cele mai selectate articole.

Mini-implantul ortodontic

ȘTIAȚI CĂ?

Aparatul dentar fix este format din bracketsi individuali peste…

Igiena orală pentru aparatele ortodontice fixe

Obiectivul principal al tratamentului ortodontic este îmbunătățirea aspectului estetic  și a relațiilor ocluzale, prin care se asigură o funcționare optimă a aparatului dento-maxilar. Ortodonția fixă este o metodă de neînlocuit care prezintă numeroase beneficii pentru pacienții noștrii, însă vine la pachet și cu câteva dezavantaje: aparatul fix retenționează resturi alimentare și favorizează formarea mult mai […]

De ce sunt importante sigilarile?

Preventia este mai importanta ca orice tratament stomatologic. Periajul ajuta dar nu elimina in totalitate placa bacteriana…

Generalitati ortodontice

Dragi părinți, se pare că majoritatea copiilor din ziua de astăzi prezintă înghesuiri dentare…

Beneficiile microscopului în tratamentele endodontice

Endodontia se ocupa cu tratarea afectiunilor din interiorul dintelui. Aceasta specialitate a medicinii dentare diagnosticheaza, trateaza si previne patologia pulpara. La clinica BIODENTIS, tratamentele endodontice realizate de medicul competent endodont Stefan DANA, se fac cu ajutorul microscopului.

Cum putem motiva copiii sa aiba grija de dantura lor

Problemele stomatologice netratate raman una dintre cele mai raspandite boli care afecteaza capacitatea copiilor si a tinerilor de a vorbi, manca, juca si socializa.
Exista o criza nationala al impactului pe care il are zaharul si bauturile pe baza de zahar asupra danturii copiilor.

Implant dentar premium, marca Bredent, Germania

Respiratia urat mirositoare – 6 moduri cum o putem depista si cum o putem combate